Αρχική Σελίδα

YELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTD

καλής ποιότητας Ρητίνη χρωματογραφίας ιονικής ανταλλαγής για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now

YELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTD

1 2 3 4
YELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTD YELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTD YELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTD YELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTD
Γραφείο Γραφείο Γραφείο Γραφείο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Ρητίνη AOGMA, homogenizer JNBIO
Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2004
Εξαγωγή pc : 30% - 40%

  Η Co. ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΏΝ YELI (ΣΑΓΚΆΗ), ΕΠΕ είναι το παράθυρο πωλήσεών μας που ιδρύεται το 2004 & που βρίσκεται στην περιοχή Xuhui βιο-πάρκων FengLin στη Σαγκάη, Κίνα. Το βιο-πάρκο Fenglin είναι ένας από τους τόπους γεννήσεως της έρευνας βιολογικής επιστήμης της Κίνας. Είναι επίσης μια από τις δύο σημαντικές βάσεις για την έρευνα και την υπηρεσία της βιολογικής ιατρικής στη Σαγκάη. Παραδείγματος χάριν, τα σημαντικότερα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα στο πάρκο Fenglin είναι: η συνθετική κρυστάλλινη βοοειδής ινσουλίνη έχει συντεθεί, η δομή artemisinin έχει καθοριστεί για πρώτη φορά και η συνολική σύνθεσή της έχει επιτευχθεί με τη χρησιμοποίηση vanillin ως πρώτη ύλη. Το πάρκο Fenglin συγκλίνει δωδεκάδες εθνικών ερευνητικών κέντρων βιολογικής επιστήμης, περισσότερων από 10 τοπ πανεπιστημίων που αντιπροσωπεύονται από το πανεπιστήμιο της Σαγκάη Jiao Tong & Fudan πανεπιστημιακό κ.λπ. και εννέα τρίτα νοσοκομεία βαθμού Α. Η περισσότερη από 1/3 αρχική καινοτομία της βιολογικής επιστήμης προέρχεται από το πάρκο Fenglin στην Κίνα κάθε χρόνο. Συγχρόνως, οι τοπ 500 φαρμακοβιομηχανίες όπως η Johnson & Johnson, η Pfizer, η Merck & η Co. και Quintiles έχουν εγκαταστήσει ήδη στο βιο-πάρκο Fenglin που έχει διαμορφώσει την τάση ανάπτυξης της βιομηχανίας ζωής και υγείας.

 

  Το 2015 στην επαρχία Jilin οργάνωση το εργοστάσιό μας με 1200 τετραγωνικά μέτρα του εργοστασίου & συμπληρώνουμε συνολικά 21 υπαλλήλους μεταξύ τους πρόσωπο 7 έχουμε το μεταπτυχιακό. Η βιοτεχνολογία Huachun είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές των μέσων bioseparation (μήτρα αγαρόζης και dextran) στον κόσμο.  Έναρξη από τις πρώτες ύλες παράγουμε τη μεγάλη έκταση του χωρισμού και μέσα καθαρισμού, έχουμε συνολικές 3 γραμμές παραγωγής με τη συνολική ικανότητα 100.000 λίτρου το χρόνο. Μπορούμε να παραγάγουμε κύριους 4 τύπους πάνω από 70 προϊόντων των μέσων χρωματογραφίας. Η μεγαλύτερη ικανότητά μας ανά batch φθάνει σε 2000 λίτρο. Ο δείκτης απόδοσης είναι ο ίδιος στα αντίστοιχα προϊόντα από τα διεθνή διάσημα εμπορικά σήματα. Τα μέσα χρωματογραφίας εφαρμόζονται ευρέως στο χωρισμό και τον καθαρισμό των αντισωμάτων, του εμβολίου, του πεπτιδίου, της ινσουλίνης, της ενζυματικής προετοιμασίας, των προϊόντων αίματος, της ανασυνδυαζόμενης πρωτεΐνης, των υγιών τροφίμων κ.λπ. πολυσακχαριτών.

 

  Παράγουμε επίσης όλα τα είδη προσυσκευάημένων και κενών στηλών για να καλύψουμε τις απαιτήσεις των πελατών.

 

  Κερδίζουμε «τη γνώση των επιστημονικών και τεχνολογικών επιχειρήσεων» στην επαρχία Jilin και το πιστοποιητικό ISO9001.

 

  Έχουμε ένα άλλο συνεταιριστικό εργοστάσιο εξοπλισμού που υψηλό κύτταρο κατασκευαστών διακόπτες και υψηλό homogenizer. 

 

  Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το emily@bioflin.com. 

 

  Μπορείτε επίσης να βρείτε τα περισσότερες προϊόντα και πληροφορίες για τον Ιστό μας: το http://www.bioflin.com/.

 

  Η Co. ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΏΝ YELI (ΣΑΓΚΆΗ), ΕΠΕ είναι πρόθυμη να δημιουργήσει την αξία μαζί με τους φίλους από σε όλο τον κόσμο και να συνεχίσει στην καλύτερη ποιότητα της ζωής μας!

 

Στοιχεία επικοινωνίας
YELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTD

Τηλ.:: 86-21-64179406

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)