Αρχική Σελίδα

YELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTD Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας Ρητίνη χρωματογραφίας ιονικής ανταλλαγής για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής
  Η επιχείρησή μας έχει έναν σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής και μια προηγμένη τεχνολογία παραγωγής, και βάσει της αρχικής ανάπτυξης και της ανάπτυξης ποικίλων τύπων προϊόντων, το προϊόν διαφοροποίησης γίνεται όλο και περισσότερο προηγμένο.
  Η συνεχείς έρευνα και η ανάπτυξη των διαδικασιών τεχνολογίας και παραγωγής του χρήστη, προκειμένου να εξασφαλιστεί ποιότητα των προϊόντων, η επιχείρησή μας έχουν προωθήσει τον εξοπλισμό δοκιμής και βελτιώνουν το σύστημα διαχείρισης, θα παράσχουμε τα καλύτερα προϊόντα και την καλύτερη υπηρεσία στους πελάτες!

   

   

  YELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTDYELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTDYELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTDYELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTDYELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTDYELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTDYELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTDYELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTD

 • OEM / ODM

  Υπηρεσία τεχνολογίας χωρισμού και καθαρισμού:

  Παρέχετε την ανάπτυξη διαδικασίας χωρισμού και καθαρισμού «βιολογικών μακρομορίων», τη βελτιστοποίηση, τη μικρή δοκιμή στην πειραματική κλίμακα και ακόμη και την κλίμακα της παραγωγής για τις επιχειρήσεις Ε&Α και παραγωγής στη βιολογική επιστήμη και τη biopharmaceutical βιομηχανία. Γράψτε SOP τα λειτουργούντα έγγραφα. Μιας στάσης λύση για τον κλινικούς χωρισμό και τον καθαρισμό δειγμάτων.

   

  Μπορούμε να παραγάγουμε τους διαφορετικούς τύπους προϊόντων σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών και επίσης μπορούμε να προσφέρουμε τη διαφορετική συσκευασία σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

   

   

   

   

   

  YELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTD

 • Ε & Α
  Η Co. ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΏΝ YELI (ΣΑΓΚΆΗ), ΕΠΕ που ιδρύεται το 2004 βρίσκεται στην περιοχή Xuhui βιο-πάρκων FengLin στη Σαγκάη. Η επιχείρηση προσπαθεί πάντα να φέρει τα υψηλότερους αντιδραστήρια, τον εξοπλισμό, τα αναλώσιμα, τα προϊόντα και την τεχνολογία επιστήμης ποιότητας ζωής στους πελάτες μας.
   
  Έχουμε επίσης το ισχυρό τμήμα Ε&Α με τον προηγμένο εξοπλισμό στο εργαστήριο και την παραγωγή. Η επιχείρησή μας είναι κύρια 1 πνευματικών δικαιωμάτων, 1 διπλώματος ευρεσιτεχνίας & 2 εμπορικών σημάτων. Είμαστε μια από τις συνεταιριστικές μονάδες της πλατφόρμας δημόσιων υπηρεσιών Ε&Α της Σαγκάη.
   
  Έχουμε την επαγγελματική ομάδα έρευνας & ανάπτυξης που μπορεί να εξασφαλίσει την ποιότητα και την υπηρεσία μας.

   

   

   

  YELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTDYELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTDYELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTDYELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTD

Στοιχεία επικοινωνίας
YELI BIOTECH (SHANGHAI) CO., LTD

Τηλ.:: 86-21-64179406

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)